Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

TOP 16 - Game 2: στα βιαστικά

Δυστυχώς, η μεγάλη έλλειψη χρόνου δε μας επιτρέπει ν' αναλύσουμε πολύ τις κινήσεις μας για τη συγκεκριμένη αγωνιστική. Ούτως ή άλλως όμως, η πολλή σκέψη έπεσε πριν ξεκινήσει το TOP 16, επομένως τώρα θα προχωράμε σε κινήσεις rotation.

Ο πρώτος παίκτης που θ' αποχωρήσει, για λίγο μάλλον, είναι ο Savanovic που παίζει μέσα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και τους Kirilenko-Khryapa. Ούτως ή άλλως κερδίσαμε περίπου 7 credits με το 34,1 που έκανε. Αντικαταστάτης θα είναι ο Batiste που τελικά δεν προτιμήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο Μιλάνο εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση κι αν το ματς δεν ήταν τόσο εύκολο θα έδινε ένα πολύ καλό σκορ. Όπως και να 'χει είναι υποτιμημένος.

Η δεύτερή μας αλλαγή θα είναι ο Rakocevic στη θέση του Fitch. Το πείραμα με τον Αμερικανό δεν πέτυχε και η αλήθεια είναι ότι δε διαθέτει το όνομα για να παραμείνει τόσο εύκολα στην ομάδα. Κάτι που από την άλλη σίγουρα έχει ο Rakocevic, τον οποίο θα χρειαστεί η Σιένα αν θέλει ν' ακολουθήσει τους εξαιρετικά υψηλούς επιθετικούς αριθμούς της Ρεάλ στο γήπεδό της. 

Με τις δύο αυτές αλλαγές μένουν στην άκρη 14,5 credits. Θα μπορούσαμε να κάναμε και τρίτη αλλαγή, ν' αλλάζαμε δηλαδή είτε Bourousis, είτε Andersen, με τον Schortsanitis, αλλά φοβόμαστε περισσότερο την άμυνα της Μπαρτσελόνα απ' ότι τις άλλες στην έδρα τους. Ακόμα κι αν έχουμε έτσι τρεις παίκτες από τη Σιένα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. O Andersen εξάλλου δείχνει να ξυπνάει.

Αυτά τα ολίγα γι' αυτή την αγωνιστική. Καλή επιτυχία και devotion.

ΥΓ. Φυσικά και ο Weems δεν πάει πουθενά.

edit: Ποιος Rakocevic; Με τον Bogdanovic (που παίζει εντός με το Μιλάνο) περισσεύουν τα 14,5 credits. Θα προτιμήσουμε τον Κροάτη, εφόσον μάλιστα δεν μπορούμε να αποκτήσουμε Krstic με τα +20 credits στην περίπτωση του Rakocevic.

2 σχόλια :

  1. Χαχα σε πέρασα για 3,198 έκανα :p με 2 αλλαγές θα τη βγάλω γι αυτή την αγωνιστική.. Reyes-Zoric για Khryapa-Savanovic(επιστροφή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Savanovic εξυπακούεται! Ωραία και σωστή έμπνευση ο Reyes για την προηγούμενη. Γενικά, σωστός, "επιχειρηματικός" τρόπος σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή