Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

6η αγωνιστική: Kirilenko has left the building

Ολόκληρο το κείμενο πιθανώς ν' αναρτηθεί λίγες ώρες πριν την προθεσμία των αλλαγών, λόγω έλλειψης χρόνου. Οι κινήσεις που έχουν πάντως τον πρώτο λόγο για την ομάδα μας αυτή την αγωνιστική είναι

Kirilenko -> Freeland
Farmar -> Gallinari
Zamojski -> Fernandez


όπου και εξοικονομούνται αρκετά credits.


update: μετά την αμφίβολη συμμετοχή του Freeland, στη θέση του AK47 θα μπει ο Slaughter. Προτιμήθηκε αντί του Krstic, ώστε να μείνει το πλάνο ως έχει, αφού βρίσκεται στην ίδια περίπου τιμή με τον Άγγλο. Όχι ότι ο Krstic βρίσκεται σε κάποια απαγορευτική τιμή βέβαια.
Όσο για τους pg, προτιμήθηκε να μείνει ο Greer που μπορεί να δώσει σκορ, αντί του Zamojski και να δούμε μετά για ποιον παίκτη θα κινηθούμε, είτε αυτός λέγεται Dragic, είτε Teodosic (εξαιρετική τιμή, αλλά μετά την προσθήκη Dragic δεν είναι επιτακτική η απόκτησή του), είτε Mc Calebb.

4 σχόλια :

  1. Είναι δυνατόν να βάζεις Slaughter αντί Krstic? Και τον Greer τι τον κρατάς? Παρακάλα να παίξει μπάλα ο Rudy σήμερα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Greer ήταν σαφώς προτιμότερος για να μείνει στην ομάδα, απ' ότι ο ...Zamojski! Το έδειξε κιόλας, εξάλλου προερχόταν και από μια φοβερή εμφάνιση με τη Ζαλγκίρις στη Βαλτική. Όσον αφορά τον Krstic, δεν έχεις άδικο, όμως με Slaughter τα credits έβγαιναν ίδια με το αρχικό σχέδιο με Freeland. Το σκορ του Krstic βέβαια τώρα ..χάθηκε, όμως δεν περίμενα κάτι τόσο μεγάλο, εφόσον δεν έπαιξε το σ/κ λόγω πυρετού. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα το σκορ του Rudy, περισσότερο καίνε Shermandini και Aldemir που είναι προς πώληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν παίζει Aldemir... Δεν ξεκίνησε καλά η 2η μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά δε μ' αρέσουν! Αν δε βγει η αλλαγή Farmar->Gallinari θ' αποδειχθεί πάρα πολύ κακή η μη συμμετοχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή