Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

TOP 16 - Game 3: Συνεχίζοντας την τακτική

Συνεχίζουμε και αυτή την αγωνιστική βάσει σχεδίου, διατηρώντας ένα σταθερό κορμό παικτών και κάνοντας αλλαγές σε θέσεις που προορίζονταν για rotation. Τα κακά νέα είναι ότι ούτε τώρα μπορούμε να πάρουμε Krstic (ούτε βάζοντας Gecevicius που είναι σε καλή κατάσταση το 2012, αντί του Bogdanovic), λόγω credits. Τα καλά νέα είναι ότι το roster συνολικά μας γεμίζει πολύ το μάτι.

Εν συντομία και γι' αυτή την εβδομάδα, το πρώτο μας μέλημα είναι να φέρουμε πίσω στην ομάδα τον Savanovic. Το δύσκολο ματς μέσα στην ΤΣΣΚΑ πέρασε, όντως δεν τα πήγε καλά, οπότε τον αποκτούμε σε λιγότερα credits από την τρέχουσα πραγματική του αξία. Θα πάρει τη θέση του Bourousis που απογοητεύει μέχρι στιγμής στο TOP 16. Η δεύτερή μας αλλαγή θα είναι επίσης στη θέση των ψηλών, όπου θα αποχωριστούμε τον Andersen που μας έδωσε αρκετά αξιοπρεπή σκορ, αλλά δεν έκανε το μεγάλο μπαμ και με την επιστροφή του Lavrinovic οι αρμοδιότητές του και ο χρόνος του θα περιοριστούν εν μέρει. Στη θέση του θα μπει ο Freeland, ο οποίος επανήρθε στη δράση από την προηγούμενη αγωνιστική και εν έτει 2012 έχει μεγαλύτερο ...στατιστικό ταβάνι από τον προκάτοχό του. Αν μάλιστα θυμηθεί σταθερά τον καλό του εαυτό, μπορεί να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό του Krstic από την ομάδα. Για την τρίτη αλλαγή δεν είναι ίσως η καταλληλότερη στιγμή, αλλά εφόσον μπορούμε να βγάλουμε και 3 credits θ' αλλάξουμε τον Bogdanovic με τον Navarro. Ο Ισπανός δε φάνηκε και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την Μακάμπι, αλλά εφόσον μπορούμε να τον αποκτήσουμε τώρα, καλύτερα να το κάνουμε. Εξάλλου, έχει μπροστά του δύο παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις και το πρώτο μάλιστα εντός (που θα τον βοηθήσει, παρά την ενδεχόμενη ανετοιμότητά του λόγω του πρόσφατου τραυματισμού), ενώ ο Bogdanovic έχει δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, όπου είναι πιθανότερο να τα βρει σκούρα.

Πλέον, ακόμα και οι rotation θέσεις καλύπτονται αρκετά καλά ώστε να μπορούμε να ...αφήσουμε το roster στην τύχη του, αν χρειαστεί. Αν είχαμε Krstic (κυρίως) και Domercant θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά και πάλι έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν ανάλογα σκορ. Καλή εβδομάδα και devotion.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου