Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Stampii Euroleague Multiuser Code



H Stampii προσφέρει για τους αναγνώστες του blog έναν "multiuser" κωδικό  για τη συλλογή ψηφιακών καρτών Euroleague που έχει δημιουργήσει. Ο κωδικός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά πολλές φορές, αλλά μόνο μια φορά από κάθε χρήστη. Κοινώς, ο καθένας από εμάς, μπορεί να τον εισάγει στην εφαρμογή της για να αποκτήσει ένα φακελάκι με 5 νέες κάρτες. Ο κωδικός αυτός, ο οποίος αναγράφεται στην εικόνα (και κάποιος παρατηρητικός μπορεί να τον έχει χρησιμοποιήσει ήδη, αφού η συγκεκριμένη εικόνα είχε ήδη αναρτηθεί) είναι: EUM67F99BP.

Δεδομένου ότι κατά την ενεργοποίηση της συλλογής Euroleague, ο χρήστης παίρνει άλλα δύο φακελάκια, 15 κάρτες μπορούν να βρεθούν εύκολα και πολύ άμεσα στο λογαριασμό σας. Για περισσότερες, μπορείτε να στηριχθείτε στις ομάδες που έχετε στην private league και τα δώρα που θα δίνονται κάθε εβδομάδα αλλά και με το τέλος της κάθε φάσης, ή να συμμετέχετε στις κληρώσεις που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στο twitter (http://twitter.com/EFCtheblog) και φυσικά να αγοράσετε από μόνοι σας φακελάκια, ή να ανταλλάξετε τυχόν διπλές κάρτες που θα έχετε με άλλους χρήστες.  

Οι οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση της εφαρμογής βρίσκονται στη νέα σελίδα του blog, Prizes. Για οποιοδήποτε θέμα ή απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail (gamblerblues@gmail.com), είτε μέσω twitter, είτε να σχολιάσετε σ' αυτή την ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου