Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

EFC )|( the blog: ready to challenge

Πριν λίγες μέρες βγήκε στον αέρα το 7ο Fantasy League από την Ευρωλίγκα και μαζί του (μην το παίρνετε τοις μετρητοίς, unofficial είμαστε) το 'EFC the blog', ένα blog αποκλειστικά γι' αυτό το ...φανταστικό "παιχνίδι", που θα σας κάνει παρέα από σήμερα και στο εξής. Παρουσιάσεις παικτών, αναλύσεις καταστάσεων και αγωνιστικών, διάφορα hints αλλά και μια εξ' ολοκλήρου δημιουργία και παρακολούθηση ομάδας απ' την αρχή ως το τέλος της σεζόν, κάπου στα μέσα Μαρτίου, θ' αποτελέσουν τα βασικά θέματα με τα οποία θ' ασχοληθούμε.

Για την "επίσημη" ομάδα του blog, πέραν των αναλύσεων, θα παρουσιάζεται στην αντίστοιχη σελίδα το ρόστερ για κάθε αγωνιστική, ώστε να βλέπουμε αναλυτικά ...την πορεία προς την καταξίωση.

Μένουν αρκετές μέρες ώστε να υπάρχουν ξεκάθαρες σκέψεις για τις επιλογές μας, για αρχή πάντως, είναι έτοιμο ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο (στη σελίδα Score Calculator), για να υπολογίζετε εύκολα το πόσο συμφέρει οικονομικά κάποιος παίκτης κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ήδη τρέχει και μια ψηφοφορία, ώστε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα. Ασφαλώς θ' ακολουθήσουν κι άλλες, ενώ αν μαζευτούμε πολλοί, ίσως να μπουν και συγκεκριμένα διλήμματα επιλογής παικτών (εφόσον έχετε παίξει, καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ) που θα δημιουργούνται κάθε αγωνιστική.

Επίσης, για τους μελετηρούς, μια λίστα με links με τα εγχώρια πρωταθλήματα είναι διαθέσιμη, ώστε να έχετε άνετη πρόσβαση στα στατιστικά των παικτών το σαββατοκύριακο.

Last but not least (το λένε και στο δικό σας, έτσι;), μπορείτε να συμμετέχετε στην Private League του blog, με μία ομάδα, ώστε να κάνουμε και το δικό μας πρωτάθλημα.


Ready to challenge?

2 σχόλια :

  1. Devotion Gambleman...

    Καλό ξεκίνημα και ας γίνει το Rotowire για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Κοίτα μόνο να μη σου τρώει πολύ χρόνο, σε θέλουμε ανταγωνιστικό στο ΝΒΑfantasy :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είπε περίπου και ο Πιτ Μάικλ.. Rotowire what?
    Θα κάνω τόσο καλές αρχικές επιλογές στο NBAfantasy (αν καταφέρω να είμαι παρών στο draft) που θα είναι εξ' αρχής εξασφαλισμένη η πρωτιά!

    devotion us all

    ΑπάντησηΔιαγραφή