Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

7η αγωνιστική: ζητήματα τελευταίας στιγμής

Η τελευταία ανάρτηση γράφτηκε πριν γίνουν γνωστά τα προβλήματα (ή μη) παικτών όπως ο Λάνγκφορντ και ο Ραντόσεβιτς! Κοινώς, τα πλάνα μας πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα (επανέρχεται στο προσκήνιο κι αυτό που βγήκε εν τέλει ανώτερο), αλλά τα πράγματα ίσως απλοποιούνται περισσότερο, αρκεί να ξέρουμε ποιοι παίκτες τελικά θα παίξουν και ποιοι όχι. Θ' ακολουθήσει edit στη συγκεκριμένη ανάρτηση για να δούμε επιγραμματικά τις περιπτώσεις.

...
Εκεί που περιμέναμε τον Λάνγκφορντ τραυματία, έρχεται το preview από το euroleague.net για να μας πει πως ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς κι έμεινε έξω στο παιχνίδι του σαβ/κου (έπαιξε έξι λεπτά) περισσότερο για προληπτικούς λόγους, επομένως μάλλον θ' αγωνιστεί απέναντι στην Παρτιζάν.
Σε άλλο preview, ο προπονητής της Τσιμπόνα κάνει λόγο για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, μεταξύ των οποίων και του Ραντόσεβιτς, ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία, αλλά θ' αποφασιστεί αύριο αν θ' αγωνιστεί τελικά.
Δημιουργούνται λοιπόν τέσσερα σενάρια:

1) Ν' αγωνιστούν και οι δύο κι επομένως ν' ακολουθήσουμε το αρχικό πλάνο με Σάρας, Σπανούλη και Σάτο στη θέση των Ελ-Αμίν, Μέχια, Χόκινς.
2) Ν' αγωνιστεί μόνο ο Ραντόσεβιτς, οπότε πηγαίνουμε στο δίλημμα που αναλύσαμε ενδελεχώς στις προηγούμενες αναρτήσεις.
3) Ν' αγωνιστεί μόνο ο Λάνγκφορντ κι επομένως να χρειαστεί μια αλλαγή που αναφέραμε μεταξύ σοβαρού και αστείου στη βασική ανάρτηση της εβδομάδας, ήτοι, ο Γκιστ στη θέση του Ραντόσεβιτς. Οι άλλες δύο παραμένουν Σάρας και Σπανούλης στη θέση Ελ-Αμίν και Μέχια, ενώ ο Χόκινς παραμένει στην ομάδα.
4) Να μην αγωνιστεί κανείς από τους δύο. Τότε έχουμε πρόβλημα. Η μία αλλαγή είναι σίγουρα ο Γκιστ στη θέση του Ραντόσεβιτς. Ο τρίτος παίκτης που θα προτιμήσουμε ν' αποχωρήσει μεταξύ Μέχια/Χόκινς και Ελ-Αμίν θα είναι ο τελευταίος, διότι υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις στον άσσο απ' ότι στο 2-3. Έτσι, καταλήγουμε σ' ένα σχετικό με το γνωστό μας δίλημμα Σάρας,Σπανούλης-ΜακΚάλεμπ,Ινγκλς, όμως σ' αυτή τη περίπτωση θα προτιμήσουμε το πρώτο δίδυμο, αφού με το δεύτερο η περιφερειακή μας γραμμή μένει αισθητά πίσω (Ρακόσεβιτς,Μέχια,Χόκινς,Ινγκλς είναι μια καλή μεν, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων περιφέρεια που χρειάζεται δουλειά για τη συνέχεια).

Περιμένουμε τα τελευταία νέα. Αρκετοί αμφίβολοι παίκτες αυτή την εβδομάδα, οπότε ρίξτε μια ματιά παραπάνω (βάσει και της νέας μπάρας του blog, όπου το ερωτηματικό ? δίπλα στο όνομα του παίκτη σημαίνει αμφιβολία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου