Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Addicted to Razorbladed Fantasy: New Champions in the blog

Καλωσορίζουμε στην παρέα μας δυο εκλεκτούς παίκτες του Euroleague Fantasy Challenge, τον Razorblade Fish και τον adicto (ή κατά fantasy κόσμον denimarkora).  Όσοι δεν είστε ...περαστικοί από το fantasy, σίγουρα τους γνωρίζετε.

Ο Razorblade Fish είναι ο νικητής του διαγωνισμού της Ελλάδας για τη σεζόν 2010-2011, κατατροπώνοντας κάθε αντίπαλο και κρατώντας για την πάρτη του τις τρεις (!) πρώτες θέσεις εκείνης της χρονιάς στη χώρα μας, τερματίζοντας παράλληλα στη 14η συνολικά.

Όσο για τον adicto, τυχαίνει πάνω στη χρονιά που άλλαξε χρονοδιάγραμμα το παιχνίδι κι έτσι δεν μπορεί να πανηγυρίσει (ακόμα τουλάχιστον) την πρωτιά φέτος στη χώρα μας. Σταθερά στην κορυφή για τις περισσότερες αγωνιστικές, στρογγυλοκάθεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση σε μια πρωτοφανή, λόγω lock out, χρονιά.  

Έτσι, οι απόψεις τριών φανατικών του παιχνιδιού (και πέντε "πρωταθλημάτων" Ελλάδας, γι' αυτά τα οχτώ χρόνια διεξαγωγής του) θα σας συνοδεύσουν για τις επόμενες, λίγες μεν, αλλά εξαιρετικά κομβικές, όπως επίσης και άγνωστες στον καθένα μας αγωνιστικές. Δε μένουμε εδώ βέβαια, τα ωραία πράγματα θα συνεχιστούν (με την παραπάνω παρέα) και θα γίνουν ακόμη περισσότερα με τη νέα φαντασιακή χρονιά. Devotion us all...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου