Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Euroleague Playoffs-Game 2..Ο τζόγος μόλις άρχισε!

Τελείωσε η 1η πράξη του final-8 με ομορφιές αλλά και κηδείες.. Το 1/7 τρίποντα του Ναβάρο ήταν "από άλλο ανέκδοτο" και μαζί με το 10 του ΜακΚάλεμπ με προσγείωσαν σε σχετικά μέτριο rkg(156,4).
Ο Λόρμπεκ στήριξε το σκεπτικό των τριών κολόνων στη φροντ λάιν( Κρστιτς, Κιριλένκο, Λόρμπεκ) αλλά ο Μπατίστ δε βοήθησε σ'ένα ματς που κατέβηκε μόνο η ομάδα του. Ο Μαικ έδειξε ζεστός στο σκοράρισμα αλλά ο χρόνος του περιορίστηκε εξαιτίας της ευκαιρίας που του έδωσαν οι Ισραηλινοί να ξεκουραστεί και της στήριξης του Ομπράντοβιτς στον Μάριτς. Ήρθαν και τα 3 φάουλ του, για να δέσει το γλυκό σ'ένα ωραιότατο 5 στην αξιολόγηση.. Ίσως η καλύτερη, λογικά, επιλογή είναι να τον κρατήσω αλλά λέω να πάω με το ένστικτο και να τον αντικαταστήσω με τον... Σχορτσανίτη! Δεν αποκλείεται να με στείλει στα τάρταρα ο χοντρός και να δω άλλη μια φορά "μαγείες" στα φάουλ και τα λάθη του αλλά περιμένω να παίξει επιτέλους με εγωισμό και συγκέντρωση απέναντι στην άμυνα του Ζοτς. Σύμφωνοι, τα double και triple team θα επιστρατευτούν ξανά για να τον μπλοκάρουν και να τον βγάλουν εκτός ρυθμού αλλά θα τον στηρίξω..τον περιμένω πεισμωμένο και ελπίζω να θέλει να δώσει απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του..
Η 2η και τελευταία αλλαγή μου θα είναι ο Θόρτον. Το 6 που έδωσε ήταν πραγματικά κολακευτικό για την εικόνα που είχε στο ματς και δε σκοπεύω να επιμείνω πάνω του. Η έλλειψη credit φέρνει τον Λόγκαν που έδειξε στο 1ο ματς ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παο, ακόμα και αμυντικά, με την προσδοκία ενός αξιοπρεπούς απλά σκορ( 7 με 8)..
Οι υπόλοιποι 8 μένουν ως έχουν και τα βουντού για τον baby Shaque έχουν ξεκινήσει..Ο Θεός μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου