Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πράσινο σαμποτάζ


Ολοκληρώθηκε λοιπόν η πρώτη αγωνιστική των playoffs και με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα...Ας δούμε πως πήγαν οι παίκτες μου:

Διαμαντίδης: 34,1 Άψογος, αλλά τον έχει όλη η Ευρώπη οπότε το τι θα κάνει είναι λίγο-πολύ αδιάφορο.
McCalebb: 10 Έκανε παιχνίδι φωτοτυπία με το χειρότερο του φέτος, στο Μπιλμπάο. Επειδή είναι ακριβός δεν τον έχουν και όλοι  μας ενοχλεί κάπως η μέτρια βραδιά του.Δεν κρατάμε κακία όμως Bo.
Navarro:8,8 Τι θα γίνει ρε παλικάρι μου με τα τρίποντα σου φέτος; Το ξέρεις ότι ακόμα και ο Νικ Καλάθης σουτάρει καλύτερα από σένα; Δεν θα πω μη σουτάρεις(σιγά μη σταματήσεις),θα πω βάλτα επιτέλους…
Siskauskas: 7,7 Έπαιξες λίγο και έδωσες όσα έλεγε το κόστος σου, τίμιος δηλαδή. Περίμενα λίγο καλύτερα βέβαια
Sato: 5,5 Ο Παναθηναικός κάνει ranking 112 αλλά εγώ διάλεξα εσένα. Η πατάτα της αγωνιστικής. Πακετάρισε τα πράγματα σου και πέρνα από το λογιστήριο…
Mickeal:27,5 Σ’αγαπάω, αυτό μόνο…
Krstic:25,3 Dominant,για μια ακόμα φορά.
Kirilenko:18,7 Μια απλή(και μάλλον σχετικά βαρετή) μέρα στη δουλειά
Lorbek:19,8 Εκπληκτική σταθερότητα, εκπληκτικά μικρός αριθμός λαθών
Batiste:5,5 Η δεύτερη απογοήτευση της αγωνιστικής, κόστισαν τα επιθετικά του φάουλ.

Το μπαμ: Μπορεί  το 33αρι του Andersen να μην ήταν αναμενόμενο, όμως ακόμα πιο αναπάντεχη ήταν η εμφάνιση του Smith μέσα στη δύσκολη έδρα του Παναθηναικού, ειδικά από τη στιγμή που τον μάρκαρε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρωλίγκας.25 ranking,όταν το αμέσως καλύτερο του ήταν 15,ενώ εκτός έδρας είχε μέσο όρο 5 και maximum 11!

Η πατάτα: Ο  K.Lavrinovic δεν έχει αντίπαλο εδώ.5 φάουλ και -7(!) σε 10 λεπτά είναι κατόρθωμα.

Μια μέτρια αγωνιστική λοιπόν(ας όψονται οι 2 πράσινοι).Το ρίσκο με Mickeal απέδωσε αν και οι παίκτες που φοβόμουνα(Domercant, Σπανούλης, Langford) δεν πήγαν και άσχημα. Σκορ 162,9.

Όσο για το ρόστερ ο Sato λογικά θα αποτελέσει παρελθόν και στη θέση του θα έρθει ο Langford παρότι το προχτεσινό 15αρι είναι αρκετά πλασματικό… Αναζητείται και ψηλός στη θέση του Batiste αφού βλέπω τον Maric να παίρνει χρόνο λόγω Σόφο και αυτό δεν είναι καλό νέο για τον Mike.Βέβαια λεφτά εξακολουθούν να μην υπάρχουν, οπότε ίσως μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου