Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δύσκολο Σταυροδρόμι


Μεγάλα ματς είχε η 2η αγωνιστική των playoffs αφού πλην του CSKA-Bilbao όλα τα άλλα κρίθηκαν με 1,2 και 3 πόντους διαφορά, ενώ το ένα είχε και παράταση. Τι έκανε η ομάδα;

Διαμαντίδης:17 Αρκετά καλή εμφάνιση που θα έφερνε ακόμα καλύτερο σκορ αν δεν ήταν τόσο άστοχος. Όπως έχουμε ξαναπεί, μικρή σημασία έχει το δικό του σκορ.
McCalebb:23,1 Εκνευριστικά εύστοχος για άλλη μια φορά αν και πιο μονοδιάστατος από ποτέ αφού σχεδόν όλοι του οι πόντοι είναι από το σκοράρισμα(0 ριμπαουντ,1 μόλις ασσίστ)
Navarro:19,8 Φυσικά και δε σταμάτησε να  σουτάρει, απλά ήταν λίγο πιο εύστοχος. Εντάξει, τον προσπέρασες τον Καλάθη αλλά συνεχίζεις να σουτάρεις με 29%
Siskauskas:4,4 Σέβομαι τα χρόνια σου αλλά ρε μάγκα παίξε λίγη μπαλίτσα. Λίγη ρε. Είδες, την πρώτη βδομάδα δε σου είπαμε τίποτα. Αλλά τώρα που δεν υπάρχει Σάτο που να ξεσπάσω; Καλά μάντεψες. Πακετάρισμα και λογιστήριο.
Langford:20,9 Λάθος μου που σε φοβήθηκα στο πρώτο ματς και το απέδειξες στο δεύτερο. Μπράβο σου.
Mickeal:24,2  Τι και αν έβαλες μόνο 1(ένα ναι) καλάθι; Είσαι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας(και της Μπαρτσελόνα και της δικιάς μου).Έχω κακό προαίσθημα όμως για τη Ρωσία…
Krstic:12,1 Εντάξει τώρα, δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δηλαδή αν δεν σου κάναν και φάουλ θα έκανες 4;Για σοβαρέψου λίγο γιατί σε πληρώνουμε και ένα σκασμό λεφτά.
Kirilenko:34,1 Εσένα και αν σε πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, έδειξες όμως το γιατί. Και με το παραπάνω. Μπράβο Αντρέι
Lorbek:11 Κακή εμφάνιση για τα δεδομένα σου. Μόλις έκανες τη θέση σου επισφαλή.
Batiste: 29 Μυθική εμφάνιση ρε Mike,τι να λέμε τώρα…

Το μπαμ:Respect στον Batiste,αλλά ο Jawai και ο Ohayon έκαναν την εμφάνιση της καριέρας τους. Με μικρή διαφορά θα δώσω το χρυσό στον σέντερ της Unics.

Η πατάτα: Μπαίνεις για 6 λεπτά και κάνεις ranking  -6 ρε παλίκαρε Eidson;Τι να σου πει και σένα ο Καλάθης που από το 19,8 του πρώτου ματς έκανε -1 στο δεύτερο. Ο Chuck είναι ο νικητής.

Σκορ 195,6 λοιπόν και η αγωνιστική χαρακτηρίζεται καλή. Δεν πιστέψαμε στον Smith της Μακάμπι και με τον Siskauskas στην ομάδα δεν μπορούσαμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο.

Για το ρόστερ τώρα…

Ο Siskauskas πρέπει να φύγει. Μια επιλογή θα ήταν μια απλή αλλαγή του με τον Smith αλλά ακόμα τον φοβάμαι…Στην ομάδα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Σπανούλης ο οποίος μέσα στο ΣΕΦ είναι εγγύηση και με δελεάζει πολύ η απόκτηση του. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να εξοικονομηθούν credits και η πώληση ενός ψηλού μάλλον αποτελεί μονόδρομο.

Πρώτος στο μυαλό έρχεται ο Lorbek όμως δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι σε αυτό το γήπεδο ο Erazem έκανε το καλύτερο παιχνίδι του φέτος(εντάξει, το δεύτερο καλύτερο) δίνοντας ένα ωραιότατο 28αρι(δηλαδή 30,8 fantasyακα-season high).Ο Kirilenko δεν γίνεται να φύγει, ο Batiste δεν αρκεί και o Krstic που δε κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό είναι ρίσκο να πουληθεί, ρίσκο που μάλλον θα το αποφύγω. Οπότε αν είναι να φύγει κάποιος, αυτός θα είναι ο Lorbek.Αξίζει όμως μια τέτοια κίνηση με δεδομένο ότι τα credits για τον αντικαταστάτη του θα είναι ελάχιστα(37);Κατάθλιψη με πιάνει διαβάζοντας τους διαθέσιμους παίκτες…

Ρισκάρεις λοιπόν με Σπανούλη-Jawai ή πας πιο συντηρητικά με Smith-Lorbek ή μήπως Smith-Πρίντεζη;Μου είναι δύσκολο να αντισταθώ στον Σπανούλη όμως ο Jawai που είναι ο επικρατέστερος για να τον πλαισιωσει με προβληματίζει πάρα πολύ.Από τη μία ήταν καταπληκτικός στο τελευταίο ματς και καλούτσικος στο πρώτο,από την άλλη όμως αυτό συνέβη εν μέρει επειδή έλειπε ο Wilkinson ο οποίος είναι αμφίβολος για σήμερα.Αν μου λέγαν οτι ο Wilkinson δεν θα παίξει θα ρίσκαρα με Σπανούλη-Jawai.Τώρα όμως;Δύσκολη επιλογή σε μια δύσκολη αγωνιστική...

2 σχόλια :

  1. Με λιγότερα από 37crds πολύ καλή και σταθερή επιλογή είναι ο Ντόρσει. Έδωσε δυο 10αρια σε λίγο σχετικά χρόνο και κάνοντας από 5 φάουλ. Δύσκολα να τον φορτώσουν για τρίτο σερί παιχνίδι (και μάλιστα εντός) με 5 φάουλ. Όποτε Σπανούλης – Ντόρσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφέστατα έχει λογική η λύση του Ντόρσει,έχει όμως 2 αρνητικά που με κάνουν να τον αποφεύγω.Είναι ΠΟΛΥ επιρρεπής στα φάουλ και έχει χαμηλό ταβάνι αφού δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και δεν απειλεί καθόλου το καλάθι ούτε κερδίζει φάουλ.
    Μετά λοιπόν από πολλή σκέψη και αφού θυμήθηκα ότι έχω απεριόριστες αλλαγές(και όχι 3) προχώρησα σε ριζικές αλλαγές:Έξω οι Mickeal,Navarro,Siskauskas και Lorbek και μέσα οι Mumbru,Spanoulis,Smith και Andersen...Δυστυχώς έπρεπε να αφήσω το Navarro για να εξοικονομησω credits και ο θεατρίνος με τιμώρησε με το 19ρι του.Οπότε περιμένω μεγάλο παιχνίδι από τον Σπανούλη για να έχει αντίκρυσμα η ΄΄θυσία'' του Navarro.Οι κακές εμφανίσεις Mickeal και Lorbek ήταν ένα καλό νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή